La Lucha!

Igår var en superdag! Den började på bästa tänkbara sätt med ett litet skype-samtal medgoa Anna och Hanna hemma i Göteborg. De är sånadär finfina människor fulla med massa positiv energi och som liksom alltid gör en glad. 🙂 Sen stack Martin till den blåa lådan och jobbade ett par timmar medan jag begav mig till ett café för att skriva klart min slutuppgift i skolan. Väl hemma igen ringde Martins syster Janna. Superskojigt! Hon är trebarnsmor och det är alltid lika underhållande att lyssna på vad hennes söner har för sig och om deras stora och små tankar och funderingar kring livet och universum. Ett par timmar senare fick vi dessutom ett skype-samtal från storasyster-Maria och Stefan och en liten uppdatering kring deras liv som nyförlovade. Så otroligt underbart det är att få prata med er där hemma! Vi trivs fantastiskt bra på resande fot och Sverige som sådant känns egentligen inte så jättelockande, däremot alla fina vänner och goaste familjen längtar vi efter i massor!

På kvällen var det så dags för La Lucha! Vi hade sett affischerna på stan och fastnat för kombinationen av mexikansk brottning och burlesk. Det lät så spännande! Hur går egentligen det ihop? Svaret på det är: riktigt bra! I lokalen hade de smällt upp en stor brottningsring och i den tävlade både tjejer och killar mot varandra. Varje match var verkligen som ett skådespel präglat av humor, ironi och med en liten twist på slutet, i princip som Wrestling. Alla tävlande hade en egen roll som de gick in i. Någon hade mördat spädbarn och en annan hade förgiftat ett helt fotbollslag medan en tredje var världsmästare i att rocka rockring… Den burleksa delen i brottningen framfördes med sådan humor att det liksom inte riktigt gick att hålla sig för skratt. Längre fram på kvällen uppträdde dessutom ett mexikanskt band. Det blev mycket sydamerikansk musik, trumpeter och tamburiner…och till Martins stora glädje ett par salsalåtar. 

Till min stora besvikelse upptäckte jag nu att vi inte lyckats ta ett enda bra kort under hela kvällen igår. Attans! …men jag lägger ändå upp de minst kassa så att ni i alla fall kan få en liten bild av gårdagens äventyr.

Ha det fint alla ni där hemma!

Annonser

1 thought on “La Lucha!

  1. Den inledningen gör mig helt varm i hjärtat! Det var en riktig stämningshöjare att prata med er! Vi saknar er. Ni verkar ha det helt fantastiskt, så njut på!! Stor kram från AL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s